De Bocht ’80 trekt diep in blessuretijd de overwinning over de streep; 1-0

Na een onnodige nederlaag vorige week tegen Were Di was het zaak om vandaag te winnen voor De Bocht ’80 tegen Blauw Wit ’81 uit de Moer. In een gelijk opgaand duel won De Bocht ’80 in extase de wedstrijd in de 98ste minuut. Mark de Wit werd gevloerd en benutte de penalty zelf. Eindstand 1-0.

Maarten Verheijden ging goed door in de tweede minuut maar zag zijn inzet net naast gaan. In de 23ste minuut een schot van dichtbij die door keeper Desley Fonken knap werd gekeerd. Mark de Wit soleerde in de 26ste minuut door de defensie van Blauw Wit maar zag zijn schot naast gaan. Max Claassen had namens Blauw Wit een knap schot in huis maar Desley Fonken was niet van plan zich te laten passeren vandaag. Russtand 0-0.

Na rust kreeg Maron Heersmink een dot van een kans in de 52ste minuut maat zijn schot belandde op de lat. In de 61ste minuut een briljante actie van Rowie van den Besselaar waarna Maron Heersmink de bal voor het intikken had maar hij schoot hoog over. Het leek een ‘deksel op de neus’ wedstrijd te worden voor De Bocht want Sil Witlox had de wedstrijd oog in oog met keeper Desley Fonken in de 75ste minuut op slot kunnen gooien maar schoot over. Thomas Peulings schoot nog over in de 78ste minuut en Mark de Wit schoot vier minuten later net naast. Een doelpunt hing in de lucht. Nieuwkomer Luc van den Berk leek in de 92ste minuut de wedstrijd te beslissen maar schoot van dichtbij te zacht in de handen van de keeper van Blauw Wit. De wedstrijd leek afgelopen maar in de 98ste minuut brak Mark de Wit door en werd hij gevloerd. Een 100% terechte penalty die door De Wit beheerst werd binnen geschoten. Eindstand 1-0. Een mooie overwinning in een boeiende wedstrijd die Oirschot Kermis nog leuker maakt.