De Bocht ’80 verliest met 6-1 van OVV ’67

De Bocht ’80 was niet sterk genoeg tegen OVV ’67  uit Oosteind. De Bocht ’80 scoorde in de eerste helft met een doelpunt van Manon Heersmink. Bij een 0-1 stand en een niet gegeven strafschop werd de voorsprong niet gemaakt. Daarna werden de doelpunten alleen gemaakt door OVV ’67. Eindstand 6-1.

De wedstrijd begon met een in de 2de minuut een kans van OVV ’67 . Daarna maakte De Bocht’80 in de 7e minuut een doelpunt door  Maron Heersmink (0-1).  Tot de 25 minuut ging de wedstrijd over en weer. In de 26ste minuut met een goed doorzetten van Rowi van de Besselaar gaat hij het strafschop gebied binnen en wordt omver getrokken zonder strafschop of rood als gevolg. Helaas stond de scheidsrechter op 85 meter afstand. Dit was het kantelpunt in de wedstrijd. Daarna in de 40e minuut verkeerde terugspeelbal van Maarten van der Heijden met als gevolg 1-1 voor OVV ‘67.  Na een scrimmage in het strafschopgebied maakt OVVV ’67 nog net voor rust 2-1.

Na rust het zelfde spelbeeld, in de 60e minuut een aarzeling op de 16 meter voor de Bocht waardoor de spits van OVV ’67 handig gebruik van maakte 1-3. Wedstrijd was toen gelopen en  OVV ’67 liep uit naar 6-1. Gezien de vele blessures en een scheidsrechter die zijn dag niet had een terechte overwinning van OVV ’67.

Volgende week thuiswedstrijd tegen de Dussense Boys.